Top

Bad Boys jongens armband Turqoise Crisp

  • Bad Boys jongens armband Turqoise Crisp
9,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdagVoorraad: 3


Bad Boys jongens armband Turqoise Crisp

 
                                                    

Dit vrolijke rekbare jongens armbandje van Free Spirit is gemaakt van de echte (half) edelsteen Turquentine.
De edelsteen dankt zijn naam aan de mooie turqoise kleur.

De crisps zijn allemaal verschillend van vorm en kleur omdat het nu eenmaal een natuurproduct is. Dat is nu net wat deze armband zijn charme geeft.

Momenteel zijn (half) edelstenen zeer populair voor sieraden. Je ziet deze trend nu sterk terugkomen omdat alles wat uit de natuur komt steeds meer waardering krijgt.

Een sieraad van edelsteen kan dan ook niet meer ontbreken in je collectie.

Draag deze eyecatcher bijvoorbeeld bij je horloge als kleuraccent.
Naast de combinatie met je horloge zijn ze ook heel mooi in combinatie met stalen en leren sieraden. Minder geschikt is de combinatie met goudkleur.

FREE SPIRIT is een trendy sieraden collectie met een vriendelijk prijskaartje. Het is een prachtige verzameling items gemaakt van een verscheidenheid van natuurlijke materialen, verzameld op de prachtige eilanden van de Filipijnen.

Speerpunt voor de collectie van FREE SPIRIT is het feit dat het gebruikte materiaal 100% diervriendelijk is. De sieraden bevatten dan ook geen schelp, bot, leder enz. , materialen die van dieren afkomstig zijn.

Op dit moment wordt de maatschappij een veel meer zorgzame plek waar meer en meer behoefte is aan eerlijke materialen en aan bescherming van dieren in het bijzonder. FREE SPIRIT voldoet aan de hogere verwachtingen van de moderne mens.
 


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over